//Sponset produkt

1432Endelig har glossyboksen for september kommet i hus! Det er mildt sagt lykkerus å se den lille/store boksen i postkassen, og det er enda mer lykke å åpne den for å se alle de fine produktene som kommer. Her snakker vi gode produkter som skal hjelpe på huden etter sommeren, en fin øyenskygge med kost, lip pencil i nydelig høstfarge og en BB lotion til håret som beskytter mot UV-stråler og er varmebeskyttende. Dette var akkurat det jeg trengte! Det er så fantastisk at de som driver med dette vet hvilke produkter huden og håret mitt trenger, for dette har jeg lagt inn i profilen min, slik at de bare kan klikke seg inn for å se hvilke farger jeg liker, hud og hårtype jeg har, og ikke minst hvilke dufter jeg liker. Så utrolig smart! Dette er virkelig en tjeneste jeg anbefaler på det varmeste, og er du interessert i å vite mer om det fantastiske konseptet kan du klikke deg inn her ♥ Håper du blir like fornøyd som det jeg er!