//Sponset innlegg

dettagloss Denne månedens Glossybox inneholdt fantastiske produkter som passer rett inn i den fineste årstiden vi har i Norge. Varme farger for både lepper og øyne, og en BB cream som gir fuktighet og beskytter huden din med solfaktor 15. Påfører du denne BB creamen to ganger i døgnet opprettholder du dekkevnen den har, og du holder huden fuktig hele dagen. Ikke nok med det, men det kom en liten overraskelse i denne boksen,- noe jeg personlig aldri har hørt om. En intimspray som er skånsom og hindrer svette/uønsket lukt i intimområder. Den er PH-balansert og allergen-fri, noe som gjør den svært brukervennlig. Den er smart, fresh og passer perfekt i veska mtp. størrelsen. Les mer om Deo Doc her for å bli litt bedre kjent med produktet. Det ble også sendt en pakke med Simple hudrens/sminkefjerner. Wipsene er dynke i micellar vann og sunne multi-vitaminer som gjør det skånsomt å vaske huden. Den er også tilvirket med trippelrenset vann som motvirker tørr høst-hud. Denne passer fint til alle hudtyper med tanke på at den er fri for parfyme, fargestoffer, alkohol og olje. Perfekt! Jeg anbefaler Glossybox på det varmeste, og jeg vet du ikke vil angre hvis du bestiller deg en boks. Frister det å bestille kan du gjøre det via denne linken,- gi meg et lite vink når du har mottatt din første boks slik at jeg får høre om du er like fornøyd som meg ♥glossyb