hn
Innlegget som ble publisert i går har hatt over fire tusen visninger på facebook. Det har kommet inn utrolig fine kommentarer, mailer, meldinger og telefoner som sier at de er rørt, at de sitter med tårer i øynene etter å ha sett filmen. Hvor fantastisk er ikke det? Jeg blir stum av slik,- men dere skal vite at jeg setter uendelig stor pris på tilbakemeldingene. Det gjør det bare enda bedre å gjøre slike ting for de som virkelig trenger det. Så, til alle som har likt, delt, kommentert og fulgt meg på instagram. Tusen, tusen takk!♥


Over til noe som ikke er like koselig… Jeg opererte ut alle visdomstennene mine forrige mandag(!!), og etter en litt stressende helg der jeg følte at jeg var frisk nok til å gjøre litt ekstra, har det selvfølgelig blitt komplikasjoner. Jeg hadde håpet at jeg skulle klare å være på jobb denne uken,- men det ser søren ikke slik ut. Nå må jeg bare ta det med ro, og håpe på det beste slik at jeg kan komme meg på jobb igjen. For dere som kjenner meg har jeg mark i ræva, og det blir ikke bedre av å sitte hjemme.