hhusEtter å ha vært her en helg, har jeg fått hentet masse inspirasjon! For i leiligheten til tante er det mye å snappe opp. Her snakker vi skikkelig gjennomføring av hvert eneste rom, til den minste detalj og jeg suger det til meg som godteri. Vi skal gjøre endringer i huset vårt hjemme på Vinstra til sommeren, så jeg prøver så godt jeg kan å få med meg litt inspirasjon. Alt i denne leiligheten er så gjennomført og bra!


Nå er kofferten pakket, og vi er snart klare for hjemreise. Vi har hatt en fantastisk helg, selv om det ikke ble skutt noen rådyr. Nå gjenstår det bare fire og en halv time i bil, før jeg skal hoppe til sengs og opp igjen til jobb i morgen. Jeg krysser fingrene for at det ikke blir lenge til neste gang vi skal hit, for fy søren så godt det er å se den fine familien min. Men nå må jeg runde av! SMASK