08.00
Jeg ligger i sengen og har akkurat sjekket alt av sosiale medier. Uinteressant og kjedelig, men jeg må bare… Luna vil ikke stå opp enda, så vi ligger i sengen til halv ni.
1 09.00
Jeg lager frokost, og innser at jeg ikke handlet med meg det jeg egentlig skulle på butikken i går, så det ble hjemmelaget rundstykke med karveost, gulrøtter, biola og svart kaffe. Matlysten er ikke helt på topp så tidlig på dagen, så halve blir kastet i det kaffekoppen slukes. 2 2210.00
Jeg setter meg ned for å komme til buns med papirarbeidet jeg startet på fredag,- kontoret ser ut som et bomba horehus, men jeg ser målstreken og blir ferdig! Jeg pusser så tennene mine, og finner frem fjellklærne mine. Ingri kommer snart, så da gjelder det å være klar. Jeg ser på klokken, og innser at jeg begynner å få det travelt. Hun er her om en halv time…33311.00
Fjellklærne ligger fremme, og jeg setter meg ned med enda en kaffekopp. Ingri er selvfølgelig forsinket, så jeg går ut for å hente posten. I det jeg stapper hodet mitt ned i postkassen kjenner jeg lykken. Glossyboksen min har ankommet, og jeg klarer ikke vente. Alt av papp og papir rives av, og jeg hyler et lite gledeshyl. Så mye fine produkter!! Jeg prøver produktene, og finner raskt mine favoritter. Jeg gleder meg til å skrive innlegget! 4 12.00
Ingri tramper inn døra, og beklager for at hun er forsinket. Vi børster snø av bilen, og setter kursen mot Fefor. Det var helt fantastisk vær på fjellet, men du så glatt det var! Har ikke telling på hvor mange ganger vi deisa i bakken, men smilet og latteren satt for hver gang vi falt! Det ble hele tre timer inne på fjellet, så når vi kommer frem til bilen er vi både våte, svette, har røde kinn og glade.5 5555515.00
Nyttårsaften har vi ikke fått planlagt enda, men finner ut at vi vil finne på noe som vi ikke har gjort før. København fristet til tusen, så innen ti minutter har vi bestilt flybilletter og hotell. Satan så morsomt det blir! Vi blir sittende å planlegge turen til detalj, før jeg hopper i dusjen.
6 16.00
Antrekksbilder må tas, men jeg er sliten etter fjellturen så bildet forklarer vel sitt.nnnn17.00
Jeg starter på innlegget, men innser at det er utallige med uleste mail som venter på meg, så jeg klikker meg inn og svarer sponsorer, lesere og sletter 100 black friday tilbud. Da jeg blir ferdig med det, fullfører jeg innlegget, og nå sitter jeg fremfor TVen klar for å heie frem Norge!9