// I samarbeid med Personligalmanakk.com

VINNEREN ER TRUKKET! GRATULERER TIL SIMEN!

Endelig er første luke til adventskalenderen klar, og nå har du muligheten til å stikke av med en personlig almanakk! Personligalmanakk.com er et fantastisk konsept som gjør at du har muligheten til å designe din egen almanakk slik at den blir personlig. Jeg har akkurat mottatt min, og er superfornøyd! Hva er vel bedre enn å starte det nye året med blanke sider, som du kan fylle opp med masse gøy i løpet av 2016? Her har du mange muligheter, og du kan benytte deg av private bilder som gjør den mer personlig, men du har også muligheten til å velge ferdigstilte design hvis du ikke har lyst til å benytte dine egne bilder. Uten om personlig design, kan du også velge hvilke måned du vil at almanakken skal starte på,- så hvis du ikke vil at den skal benyttes før i februar, kan du altså endre til denne måneden. Fantastisk, eller hva? Er du ikke ute etter en almanakk som du kan ta med deg, kan du sjekke ut vegg-almanakken de har å tilby. Hvis du velger å gå for veggalmanakken kan du velge navn, farge og egne foto i de forskjellige kolonnene. Det er også mulighet for å legge til personlige datoer, todo-lister, trening, ukens middager,- og mye mer! Trenger du inspirasjon, eller tips kan du følge personlig almanakk på Facebook, Snapchat: pers_almanakk og Instagram!

persnlig5 personlig2personlig3personlig6personlig1Så, for å vinne en personlig almanakk må du;
•Like facebooksiden til personligalmanakk.com HER.
•Følge meg på instagram HER.
•Kommentere med navn og e-postadresse slik at jeg får kontaktet vinneren!
LYKKE TIL!!!