caseapp1caseapp caseapp2Tusen takk for alle fine og støttende kommentarer i går, jeg setter utrolig stor pris på det! Jeg var på revmatismesykehuset i går, og fikk heldigvis den beskjeden jeg ville ha! De er nesten 100% sikre på at det ikke er leddgikt, og jeg må innrømme at tårene trillet i det hun sa det,- men det gjenstår fortsatt en del undersøkelser. For det er et eller annet galt med hånden min, men de klarer ikke finne ut hva det er, så det skal bli spennende å se hva som skjer videre. Jeg håper i hvert fall at de finner ut hva det er, for jeg savner den fantastiske jobben min så utrolig mye. Jeg vil tilbake nå, men med en hånd som ser ut som en ballong funker det ikke.


Men nå er det på tide med en ny giweaway! Vil du vinne gavekort på 600kr fra CaseApp? Jeg kan looove deg at det faller i smak, siden du har mulighet til å designe dine egne deksler og skinn til iPhone, iPad, Mac og Samsung! Jeg falt helt pladask for konseptet til CaseApp, og synes det er morsomt å designe egne deksler som ingen andre har! Og du… Er du ikke så interessert i å benytte deg av gavekortet selv, kan du jo gi det bort i julegave? Til den som har alt passer dette perfekt! Men, klarer du ikke vente til konkurransen er over, kan du selvfølgelig bestille til deg eller en venn her! Benytt rabattkoden IDASV20, og du får 20% rabatt på alt du bestiller.

Så, over til hvordan du deltar i konkurransen;
• Lik facebooksiden min HER
• Følg CaseApp på instagram HER
• Kommenter innlegget med navn og e-postadresse slik at jeg får kontaktet deg hvis du vinner!
LYKKE TIL