// I samarbeid med glossybox.no

Er dere klare for en ny konkurranse?! I dag deler jeg ut et 6 måneders abonnement fra GLOSSYBOX! Jeg har abonnert på Glossybox så lenge jeg kan huske, og jeg er alltid fornøyd med produktene som blir tilsendt. Her snakker vi minimum fem fantastiske produkter som du blir tilsendt (rett i postkassen!) hver måned! glossyboxglossy♥Jeg har kontaktet Glossybox ang. produktene de sender ut om de er testet på dyr og svaret jeg fikk var at alle produktene som produseres ikke får testes på dyr i det hele tatt. Supert spør du meg!

♥Når du abonnerer på Glossybox får du altså tilsendt en boks i måneden med fem fantastiske produkter som er i samsvar med skjønnhetsprofilen du har opprettet, til kun 179kr. Og dette er faktisk produkter som koster langt mer enn 179kr måneden, så dette er virkelig et kupp! Glossyboksen kan du bestille HER.

♥Når du abonnerer får du såkalte »Glossydots» og samler du 1000 slike får du tilsendt en boks gratis! For å samle GlossyDots kan du delta i produktundersøkelser og verve venner. Om jeg ikke husker feil får du rundt 100 dots for å delta i produktundersøkelsen og hvis du verver venner får du 250 dots hvis de bestiller en boks, og for 6 måneders abonnoment får du 750 og for årsabonnement får du hele 1000 GlossyDots!

♥Du kan gi bort en/eller flere Glossybox i gave, og for meg må dette være den perfekte julegaven! Gavepakken kan bestilles HER.
Er det noe mer du lurer på kan du klikke deg inn på FAQ her for å få de svarene du trenger, men er det et spørsmål de ikke har besvart er de veldig behjelpelige på e-post. E-posten finner du på samme siden som FAQ!


FOR Å VINNE KONKURRANSEN MÅ DU;
Følge meg på instagram HER
Følge glossybox på instagram HER
Kommenter med navn og e-postadresse slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige