// I samarbeid med myjouels.no

myjo
Er dere klare for enda en give away? Nå kan du være så heldige å vinne dette herlige, hvite marmor skinnet! Mac’en min har endelig fått seg beskyttelse,- et nydelig skin fra Myjouels.no! Jeg elsker marmor og jeg elsker mac’en min, så det at den nå ser slik ut, og at den blir beskyttet på samme tid er bare helt fantastisk. Ripefri mac er det vel ingen som takker nei til? Ikke nok med at det beskytter og ser bra ut, men det er superenkelt å klistre det på. Det ligger med en god beskrivelse på hvordan du skal gjøre det,- og jeg tror ikke det blir enklere. Jeg fikk tilsendt to slike skin, og nå kan det ene bli ditt!


For å vinne dette skinnet må du;
• Følge myjouels.no på instagram HER
• Følg meg på instagram HER
• Kommentere med navn og e-postadresse i kommentarfeltet.
LYKKE TIL!!