21 3Ja du kan tro jeg har noe å henge fingrene i… Har fått skikkelig dilla på strikking, og det ser ikke ut til å gå over med det første. Nei, det er ikke genser, skjerf, lue eller noe som jeg skal bruke,- for her snakker vi tøfler til den store gullmedaljen, haha! Hver jul får jeg skikkelig dilla på strikking, og når jeg først har begynt på noe, jeg bare fullføre. Så forleden dag da satt jeg oppe til halv tre, kun for å strikke ferdig den siste… Dårlig med nattesøvnen, men gud så koselig det er å ha noe å henge fingrene i, og ikke minst; gi bort i gave! De er superenkle å strikke, så hvis du er ute etter en enkel oppskrift som alle kan klare er det bare å spørre så kan jeg få tak i den for deg :-) Men nå må jeg hoppe ut av pyjamasen (høhø…), og få på litt andre klær. Vi skal spise masse god mat hos mor og far i kveld, så kanskje greit å komme i noe annet en pysj.