//Inneholder adlinks.

1Salget har startet hos Nelly og jeg har klikket meg igjennom over 100(!!) sider med salg for å finne mine favoritter. Herlighet så mye fint som har kommet på salg,- til en veldig bra pris! Mye av det som er vist på bildet er på tur hjem til meg, selv om det ikke kommer før etter jul. Det begynner allerede å bli utplukket, så det gjelder å være rask slik at du får bestilt!


1. Denne Miami-inspirerte capsen fra New Era måtte jeg bare ha! Så utrolig fresh. 2. Hvem får vel nok av neglelakker? Jeg har ikke telling på hvor mange jeg har fra før, men nå kommer Hotter Then You og Make Light Of The Situation inn i samlingen. 3. New black og Sweet Sktbs collagegenser finner du her og her. 4. Sneakers i gull? Ja takk! Disse fra Fila falt virkelig i smak. 5. Jeg begynner å få en del boyfriend jeans fra One Teaspoon selv om prisen er litt stiv,- de er utrolig gode, og sitter som et skudd! Du finner den her. 6. Olaskjorter er et must i garderoben, og denne fra Calvin Klein er råtøff! 7. Oversized hockey tee har vært min favoritt lenge, og jeg benytter en hver anledning til å bruke slike t-skjorter. Behagelig og kul! 8. Jeg elsker mine catepillar-boots, og jeg bruker de hver eneste dag! De er utrolig gode, og holder i mange år. 9. Sweet Sktbs topp finner du her. 10. Superfresh jakke fra Rut&Circle! Denne må jeg bare ha.