Jeg tar en Ida Wulff, og skriver ned mine irritasjonsmoment i hverdagen,- såkalt paraplyer. Etter å ha kjørt tog opp til flere ganger daglig, og flere ganger i uken bygger aggresjonen min seg opp, men jeg føler ikke det er greit å dra frem hva som irriterer meg på toget fremfor 20 andre mennesker, hehe. Men okei, vi setter i gang…2🌂 Toget som så fint kalles «nattog», der man kan sove og slappe av er virkelig et jævla mareritt. Fjonge damer med høyhælte sko som tramper frem og tilbake i det de snakker business (midt på natten?!?) med viktige personer når andre prøver å sove? NO, det er så lite greit!

🌂 Musikk og telefonsamtaler er greit, hvis du klarer å holde støynivået under 100 desibel. Dine telefonsamtaler med kjæresten der dere krangler og diskuterer angår virkelig ikke meg, men det er klin umulig å ikke få med seg 100% av samtalen når du skriker og andre parten skriker igjennom headsettet ditt. Det samme problemet har vi når det kommer til musikk. Du har som oftes en volumknapp på telefonen din eller på headsettet ditt,- bruk den å skru den jævelen NED.

🌂 Og du? Stille-vognen er der for mennesker som vil ha det stille, det er ikke for dere som «glemmer» å skru telefonen på lydløs eller dere som bare måå ta en telefonsamtale. Løft ræva di opp og finn en annen vogn.

🌂 Smørbrødet som du har med deg ser skikkelig godt ut, men når du blander lukten av svette, fis, makrell i tomat, egg og reker sammen kan du vel tenke deg til at andre sin følsomme brekningsrefleks ikke blir bedre av deg og det smørbrødet ditt.

🌂 Jada, barn skal få lov til å sitte på toget og gjøre som de vil. Som å sprake i setet til den som prøver å slappe av, fipple med håret til naboen og dra grønnsnørr utover armlenet. Det er så deilig, eller hva? Dere har en egen vogn som kalles «barn», benytt deg av den.

🌂 Har du munndiare er ikke jeg så fryktelig interessert i å sitte ved siden av deg. På toget kobler jeg av, og jeg er ikke her for å knytte bekjentskap. Hold kjeft eller finn noen andre å snakke med,- her er det ikke mye svar å få.

🌂 Jeg vet ikke helt hvilken kategori jeg skal sette disse jentene i,- men det er nok de som irriterer meg mest. Dere er en gjeng på rundt 3-10 personer som står der med pelsen tredd rundt halsen, snakker om kalmydia, sex og fylla. Og om dere prøver å skjule hva dere snakker om? Neida, det er nesten som dere løfter opp headsettet mitt og roper ut hvem som fikk suge pikk den kvelden eller hvem som ble smittet med klamydia. Vær så snill, kan vi ikke bare ha litt selvkontroll, og eie en liten del skam???