idaJeg blir nok ikke ferdig med mine «under my umbrella»-innlegg. Nå har jeg faktisk notert ned hva som irriterer meg, når irritasjonsmomentet dukker opp, og for å si det sånn så ble det ikke bare èn side…

🌂 Facebook, og facebook-brukere. Legg meg gjerne til som venn, men ikke bli skuffet hvis du blir fjernet. Sitater som «lev livet, du vet ikke hva som skjer i morgen» kan dra til helvete, og det gjør nok du fra vennelisten min også. Jeg blir kvalm.

🌂 Det å klage over Facebook gjør jeg hver eneste dag. Lurer fortsatt på hvorfor jeg har bruker der enda… Men jo, kjærlighet på Facebook er greit, helt til du publiserer 10 innlegg om hvor høyt du elsker kjæresten din, og prøver å «bevise» hvor bra dere har det sammen. Du vet at det som oftes er omvendt? Der de som er lykkelige ikke trenger å legge ut på Facebook at ting er greit? Du har ingen å overbevise, for alle vet vel at det ikke er så fint og flott like vel? Jada, et bilde i ny og ned er greit, men spar meg for resten.

🌂 Jeg hater folk som kopierer det jeg gjør. Innlegg, instagram… De blir jo fuckings identiske? Finn ut hvem du er og hva du vil i stede for å kopiere hver minste detalj. Dette har skjedd flere ganger, og jeg sprekker av sinne. Satan!

🌂 Instagram er morsomt,- men dere som legger ut dagens antrekk i et prøverom? Nei takk, kjøp klærne før du publiserer bilde av deg i de, for det ser rett og slett jævlig teit ut.

🌂 Gratulasjoner på facebook tar aldri slutt, men til deg som kommenterer «gratulerer med dagen….» Dropp det, eller legg på et lite smilefjes.

🌂 Kø. Gamle kjerringer i kø. Nei, du kan ikke snike, og tror du jeg er redd for å si ifra om du gjør det? Nah, og jeg driter bokstavelig talt i om du blir pinlig berørt eller sur fordi du mener jeg skal vike for de eldre. Dette er folkeskikk, og det burde du lært for 78 år siden.

🌂 Når du er på jakt etter et plagg, eller sko og de som er på jobb ikke «ser» at du er i butikken. Ikke et jævla hei å få! Så vær så god for at jeg ikke kjøpte skoene på butikken din, og for at jeg aldri skal handle sko eller klær der noen sinne. Det var bare så lite:-)

🌂 Kjøp, salg og bytte-grupper på facebook. Ja, for all del! Selg det du ikke har brukt for, men jeg mener… Dopapir, sokk, stearinlys, kattemat? Hallooo.

🌂 Hvorfor melder folk seg på konkurranser på facebook som åpenlyst er fake? Hadde sjekket litt ekstra på facebooksiden dems før du deler «Vinn mercedes», hadde du nok skjønt hvorfor andre ler av deg.

🌂 HVEM LÆRTE DEG AT PILLING I NESA ER GREIT??? Og hvem i alle dager lærte deg å spise det? Du er over tyve år, og at du fortsatt piller nese for så å spise den grønne etterpå får meg til å spy. Satan så ekkelt!!! Og du… Det hjelper ikke «gjemme» seg, for alle ser at du gjør det. Forbanna gris.

🌂 Mennesker som tror de vet hva diabetes type 1 er, som presterer å gi tips og triks, og avslutter med spørsmål som; fikk du diabetes fordi du spiste for mye sukker? Gah, skyt deg.

🌂 Medtrafikkanter… Greit at det er vinter og muligens litt glatt, men å kjøre 40km/t i 80 sone når asfalten er bar, da kan du like så godt bare levere tilbake førerkortet ditt. HALLO…

🌂 Snapchat er utrolig morsomt, og jeg elsker å følge med på hva mine favoritter og venner holder på med,- men her er det også et unntak. Hvorfor sende samme bilde til meg personlig, når du allerede har lagt den ut på mystory? Jeg skjønner ikke helt dette, men en ting skal være sikkert og det er at det irriterer meg.

🌂 Det har vært mye styr om NAV, og navere på facebooken min i det siste, og jeg koker over. Jeg skjønner godt hvorfor de eldre sier «ungdommen nå til dags», for innstillingen til flere ungdommer er til å spy av. Det er selvfølgelig noe annet å være syk, slik at man ikke får jobbet, men det å takke nei til et jobbtilbud fordi det er bedre å ha et fritt liv, irriterer meg. Det at flere kan sitte på ræva å ikke gjøre en dritt, for så å bli betalt for det, og som ikke har et snev av dårlig samvittighet skaper sure oppstøt i munnen min. Andre jobber som bare det for at slike slasker som dere skal få betalt, og det henger ikke på grep. En vaskejobb er kanskje ikke det beste, men det er bedre enn ingenting! Den ene jobben fører til den adre, hvis man bare viser litt innsats og interesse. Det at mine skattepenger går ut på å forsørge andre latsabber er for meg uforståelig, tragisk og irriterende.