motivasjon motivasjon1Dagens kontorarbeid er utført etter alt for mye sjokolade, godteri, masse brus og flere glass med juice. Tror kanskje jeg spiste mer en jeg jobbet, men jeg fikk da gjort litt! Det må være lov en gang i blant, hehe… Har dere foresten smakt fylt mørk sjokolade med kokos? Altså… Den var farlig god! Ellers har dagen i dag gått til så mye forskjellig, så da jeg kom hjem sovnet jeg som en stein på sofaen. Ikke nok med det, men jeg har hatt så fryktelig mange drømmer, så når jeg våknet ble jeg faktisk redd meg selv. Tror ikke jeg har drømt så mye rart på så kort tid før, haha. Nå har jeg akkurat ordnet ferdig oreo-kake til Lena kommer hjem, og snart skal jeg dra på meg treningstightsen slik at jeg får beveget meg litt. Det har vært en alt for usunn dag i dag, så da hjelper det kanskje litt på samvittigheten at jeg tar meg en tur ut, haha.