Jeg må snart ta hintet og slette facebook for godt. Det er alt for mye som irriterer meg inne der, men jeg er rett og slett for nysgjerrig,- og alt for avhengig av messenger. Jeg skal prøve å ikke snakke så mye om facebook i de kommende innleggene mine, men akkurat det jeg skal skrive om nå fortjener et helt blogginnlegg for seg selv. Jeg ler meg i hjel av dere, rett og slett. Vit at jeg er fullt klar over at jeg trakker noen på tærne, men det må være lov når det kommer til dette. 


Det bilde du la ut på facebooken din, og på instagramprofilen din… Det er ikke helt som det skal? Det skiller seg ut, viser noe som du egentlig ikke har. Det viser rett og slett en utpumpet runding der du har redigert bildet ditt. La oss kalle det heftig mangel på redigeringsskills. Jeg er fullt klar over at flere av dere fjerner en kvise, eller litt rødheter i ansiktet på bilde du skal vise vennene dine og følgerne dine, men når dere forstørrer øyne, ræv, armer og lepper? Da får jeg nok. Er det virkelig mulig å se seg så blind på seg selv, at man ikke ser at det blir en utpumpet runding der du redigerer? For ikke å glemme bakgrunnen bak. La meg vise deg hva jeg mener…

redigfei«Skal bare legge på litt muskler jeg, trente jo litt i går hehe… Ingen som ser at gjerdet er bøyd, eller at denne fine rundingen er lagt på. Ikke tenkt på det!» 

redigeringsfeil«Hadde litt små øyne i dag, eller hele tiden når jeg tenker meg om, for det er jo slik jeg er, så jeg bare forstørrer de litt… Du har jo tross alt ikke sett meg i virkeligheten, og du har for all del ikke lagt merke til de små måne-øynene mine som jeg bærer. Ikke tenk på det!» 

Ser dere ikke selv hvor dumt det ser ut? Er jeg den eneste som legger merke til slikt? Og hvis jeg ikke er den eneste, hvorfor sier du ikke i fra til bestisen din at hun må slutte å tabbe seg så jævlig ut? Jeg kjenner jeg blir flau på andre sine vegne når jeg ser slike bilder. Tenk så flaut det må være å dukke opp på date, og daten spør hvor du har gjort av øynene dine? Eller, hvorfor du ikke hadde like store muskler som det bilde han så på facebook eller instagram? Det kan da umulig være kult?