IMG_7756 IMG_7759Om vi har vært forvirret i dag? hehe… Det å gå i ring kan vi i hvert fall gjøre, for i dag har vi virkelig ikke gjort noe annet. Selv om byen er skikkelig liten har vi klart å rote oss bort, og for hver gang vi prøvde å finne veien ut, havnet vi opp på samme plassen. Men, uten om det har vi i hvert fall fått sett litt av gamle byen, og den ser utrolig fin ut! Koselige bygninger, trange gater med små kaféer og masse fine farger! Da vi om sider kom oss ut fra gamlebyen reiste vi innom markedet som de har, og herregud så stort! Jeg tror det stod at det var nesten 17,000 kvm. Her selger de så utrolig mye forskjellig, og den ferske frukten og de fine grønnsakene så utrolig innbydene ut,- helt til vi kom inn. Der fikk virkelig brekningsrefleksen prøvd seg, for i gangene solgte de kjøtt, og det luktet skikkelig ille. Varmt kjøtt som har ligget i flere dager gjorde frøken Svean dårlig, og jeg måtte bokstavelig talt løpe ut før spyet havnet på gulvet, heh… Vi bestemte oss for å avbryte turen der, og heller gå på Galerija å kikke litt før spa-timen vår. Denne spa-timen var fantastisk og jeg vil virkelig anbefale denne plassen. Den ligger i øverste etasje inne på Galerija! De er skikkelig serviceinnstilte, og prisen er ikke til å klage på :-) Nå ligger vi å spiser fra hver vår godtepose og er rimelig klare for å ta kvelden,- vi har gått noen kilometer i dag så beina er fortsatt slitne, selv etter spa ♥