Dette er ikke et reklameinnlegg, men en personlig anbefaling av mine sminkefavoritter. Lenkene du klikker deg inn på er ikke ad, eller noe jeg tjener penger på. Happy shopping ♥11
💋 Clinique redness solutions i fargen calming honey har vært min følgesvenn i over fire år. Denne demper rødhet og blodårer, den passer perfekt til deg med sensitiv hud, og inneholder SPF som beskytter huden mot UV-skader. Resultatet blir superfint, og foundationen legger seg utrolig fint på huden.
💋 Makeup Mekka luminous cream highlighter i fargen golden glory er et must for å fremheve lepper, kinnben og andre partier man vil kaste et ekstra lys på. Denne er enkel å jobbe med, gir flott resultat og koster nada!
💋MAC Matte lipstick i fargen Diva har også vært en følgesvenn i flere år. Den sitter godt, og gir et flott resultat som man ikke trenger å fikse på ti ganger i løpet av kvelden. Et strøk med denne leppestiften og litt highlighter fra Makeup Mekka… Det blir så bra!
💋Elizabeth Mott, Queen of the fill er perfekt for deg som vil holde øyebrynene på plass hele dagen. Geleen inneholder farge som fyller igjen åpne partier i brynet ditt, er enkel å påføre og etterlater hårene fine og naturlige. Mye produkt for pengene!
💋Makeup Mekka 5XL volume mascara er superbillig, gir et dritbra resultat, og holder seg på vippene hele dagen uten å drysse. Den klumper ikke, øyevippene vil virke mye lengre og den er enkel å påføre. Denne er nå på salg til kun 50kr, og jeg anbefaler at du gir den en sjanse!
💋Elizabeth Mott Lip lacquer i fargen classic red finner jeg dessverre ikke link til,- men kommer du over denne et sted anbefaler jeg å kjøpe den! Dette er en høypigmentert flytende leppestift som gir maksimalt med farge uten at leppene kjennes tørre, holder utrolig lenge, og resultatet blir så bra!22