//I samarbeid med glossybox.no

mlg  Og jeg som trodde det ikke kunne bli bedre… Glossybox har gjort det igjen, og jeg elsker det ♥ Denne måneden er det fokus på sommeren, og produktene er et must nå som sommeren har ankommet. Wipes fra Garnier er et alt i 1 produkt. Denne fjerner makeup og renser huden, og passer perfekt til deg med normal eller sensitiv hud. Løsvippene fra Glam Of Sweden gir vippene en skikkelig WOW effekt. Jeg har hørt mye bra om løsvippene, så de gleder jeg meg masse til å prøve ut! DeoDoc intim wipes er et must hvis du skal på telttur, eller på hyttetur der du ikke har tilgang på vann, eller rett og slett for å freshe deg litt opp. Wipesene er PH-balansert og allergen-frie, og helt trygge å bruke på ”blomsten“ ;-) SB12 sin munnskyll er også viktig! Hva er vel ikke verre en dårlig ånde, huh? Denne har dokumentert frisk pust i 12 timer, og inneholder fluor som er supert for tennene dine. Denne selges kun på apoteket, og er verdt hver eneste krone. Det ble også sendt med en superfresh neglelakk fra Deborah Lippmann. Jeg er superfornøyd med neglelakkene som jeg har kjøpt tidligere, så denne vil nok bli flittig brukt når neglene skal lakkes. Alt i alt helt fantastiske produkter (selvfølgelig!), flere full size, og bok som passer perfekt ute i sola på verandaen eller på sofaen når det regner.


Les mer om glossybox her, og bli medlem du også! Det er verdt hver eneste krone,- det kan jeg love deg! Og for å friste litt ekstra kan jeg røpe at Tone Damli har inngått samarbeid med glossybox, og hun skal være med å bestemme temaet og designet som kommer om en måneds tid. Gud, som jeg gleder meg!