dTo uker med jobb er ferdig, og jeg ser frem til to uker med fri. Fy søren så fantastisk det var å se de flotte kollegaene mine igjen, og ikke minst kjenne på følelsen av at kroppen kan jobbe. Det var kjipt å kaste inn håndkle når hånden var på sitt værste, men nå satser jeg på at den vil fungere optimalt snart, og at jeg kan bli friskmeldt for regionalt smertesyndrom. Det å få påvist den ene kroniske sykdommen etter den andre er skikkelig kjedelig, men nå har både lege og fysioterapeut troen på at vi kanskje har klart å unnvike enda en kronisk sykdom, så da får jeg bare krysse fingrene, hehe! Nå har jeg blitt syk igjen, men ikke i nærheten av kronisk sykdom. Forkjølelsen har meldt sin ankomst, og nå ligger jeg langflat på sofaen med fribol, te og pledd selv om graderstokken viser varmt. Jeg får håpe at den slipper snart, for denne helgen er det duket for festival og jeg vil være i toppform! s