nld wEtter at MUA Siri tipset meg om sminkemerket NYX, ble jeg hekta. Hvorfor bruke 650,- på Anastasia contour kit, når du kan kjøpe NYX wonder stick til kun 127,-? For amatører som meg er denne midt i blinken, og med tanke på at det bare er to forskjellige farger å forholde seg til, kan det ikke gå galt. Sammen med wonder stick bruker jeg også NYX sin concealer i fargen light. Den har bra dekkevne, er billig og du trenger ikke mye av produktet for å dekke over ujevnheter og acne. Når jeg har lagt ansiktssminken er soft Matte Lip Cream helt rå. Dette er et produkt jeg alltid har i vesken, og benytter meg av hver dag! Min favorittfarge av de tre på bildet er Copenhagen sammen med liplineren i fargen plum. Det er de mørkeste, og jeg elsker de! Liplineren definerer leppene mine og gir bedre hold til lip creamen, samtidig som den fukter leppene! Jeg handler mine NYX produkter på H&M, men du finner de også hos Douglas og kicks. Det er verdt et forsøk ♥