//Inneholder annonselenker

sport
Drikkeflaske fra nike HER // Telefonholder fra mtu HER // Joggesko fra puma HER // Jakke fra blacc HER // Genser fra nike HER // Tights fra blacc HER // Sports BH fra blacc HER // Caps fra blacc HER

Treningsklær er som regel dyrt, men man kan få billig tøy hvis man er flink til å handle når det er salg. Sportamore har startet sommersalget sitt, og de har kjørt på med en mengde varer til en alt for billig pris. Her snakker vi skikkelig kvalitet til en billig penge, og hvem takker vel nei til det? Ikke jeg i hvert fall, så jeg kan love deg at lommeboka har fått letta på trykket! Jeg har samlet sammen mine favoritter fra sportamore, og den dyreste varen du ser på bildet koster bare 279,- så her kan du spare mye! De har også gratis frakt, uansett hvor lite du handler for :-)