sneakersReebook HER // Fila HER // Adidas HER // Amust HER (ad)
Sneakers, altså… Jeg får aldri nok sko, og det er kanskje ikke så rart mtp at de er så ufattelig kule, og ikke minst gode å gå i? Jeg har funnet mine favoritter jeg tenkte å vise dere, og er det ett par sko som skriker Ida, så er det de fra Fila. Herlighet så sjukt kule!! De er på salg også, så jeg tror nok at de dukker opp i postkassen min i løpet av kort tid, hehe ;-) Det passer fint å ha late dager i Trondheim, for da kan jeg nettshoppe så mye jeg orker,- uten at Torgeir sitter ved siden av meg i sofaen å brøler ut lange regler om at jeg har for mye sko. Det er så typisk, haha! Etterpå skal vi se Istid på kino, etterfulgt av middag på San Sebastian, og bowling hvis vi klarer å gå etterpå. Anbefaler alle som skal til Trondheim å prøve ut San Sebastian på Solsiden. Fantastisk mat, flinke servitører og perfekt beliggenhet! Og hey… om litt kommer det en konkurranse her på bloggen jeg tror du vil like, så stay tuned ♥