RIGA
I april reiste jeg og Ragnhild til Riga. Det er en superflott by, som tilbyr alt du måtte ønske deg for en billig penge. Her er reisen, maten, shoppingen, og spa utrolig billig, så har du et stramt budsjett men likevel ønsker å reise, vil jeg anbefale Riga. For et ålreit hotell og fly betalte vi i underkant av 800kr per person! Et must i Riga er å se gamlebyen, reise til Júrmala, spise knallgod burger på B Burgers, og ikke minst Calmena Spa som ligger i øverste etasje på Galerija. Les mer om Riga her.
IMG_7756 IMG_7759LONDON
Denne byen får jeg aldri nok av, og er et sted du bare må oppleve. Sist gang vi besøkte London utforsket vi litt mer av byen, og neste gang vi skal reise skal vi definitivt bo utenfor selve “gryta”. London har mye mer en Oxford Street å by på, så her anbefaler jeg å ta en dag ekstra bare for å se noe annet en den folksomme gaten. Ta de røde bussene, hopp av der du føler for det, spis lunsj i parken, og ikke minst; søk litt på google etter vintage butikker. Og husk; bruk underground. Det er superlett å lære seg, og du sparer flere hundre på å kjøre kollektivt! Taxi i London er faktisk ikke så billig :-) Les mer om London her.
12 7 0RHODOS/LINDOS
Flere av femelle-jentene ble sponset med tur til Rhodos for over ett år siden, og herlighet for en plass! Dette er faktisk den fineste syden-turen jeg har vært på, så neste gang jeg skal ut å reise er det Rhodos som står øverst på listen. Vi bodde på Seastone village, og Svea hotell under oppholdet vårt, og vi kunne virkelig ikke valgt bedre. Villaen hadde alt vi trengte, og mer en det så her koste vi oss skikkelig i en uke. Klikk her for å lese mer om villaen ♥ Når du først er i Rhodos må du bestille bord på Koykos og Coralli. Her får du servert det meste, men jeg anbefaler å spise lam eller peperbiff på Coralli, og moussaka eller grillmix på Koykos. JUMM! Church in a cave er enda et must i Rhodos. Det er så fint der! Les mer om Rhodos her.IMG_1206s