newJeg har lenge tenkt på å kjøpe nytt objektiv, men har sett meg blind på det store markedet. Det er altså så mye å velge mellom, men like vel har jeg ikke klart å velge,- før i dag. Jeg var ute etter et hverdagslig objektiv, som ikke kostet skjorta men som tar lyssterke bilder og med en grei vidvinkel. Etter en fem-minutters tur på Japan Photo var jeg solgt, og med meg ut av butikken lå Canon EFS 24mm, f/2.8 STM. Objektivet fokuserer raskt og stille, og vil derfor egne seg bra til filming, det er også egnet til portrett med tanke på brennvidde og lysstyrke som gir uskarp bakgrunn! Objektivet jeg har fra før er 50mm f/1.4, men har sett meg lei på å gå så langt unna motivet, så det skal bli deilig å ikke flytte seg så mye rundt når et bilde skal bli tatt. Selfie kan jeg også ta med det nye objektivet ;-) Gleder meg sånn til å prøve det mer ut,- så objektivet blir med på fjellet. Dessverre (eller…) er det ikke internett der vi skal være, så jeg får ikke oppdatert dere før lørdag,- men da kommer det sikkert en hel haug med bilder fra turen!