//Sponset av glossybox.no

glossyboxglssglossyglosssDenne måneden har glossybox.no sendt ut den kuleste boksen, designet av en abonnent! Jeg synes det er så bra at de lar sine egne kunder spre sin kreativitet, og at kundene hos glossybox får lov til å være en del av deres arbeid! Du må ikke tro at boksene du får tilsendt i posten ikke kan brukes til noe,- for de kan brukes til så mangt. Jeg har til dags dato ikke kastet èn eneste boks, for her blir de brukt som pynt, oppbevaring av sminke, neglelakk osv, og de passer perfekt som gaveesker :-) Men, over til produktene!

UNANI Illuminating milk cleanser
Få ren og pen hud med Unanis fantastiske cleansing milk. Produktet er basert på næringsrike og naturlige oljer som både beskytter og renser huden med et renere, sunnere og mykere resultat.


TRIFLE COSMETICS Lip parfait buttery lip cream ‘Nude Rose’
Dette veganske leppestiftet kommer i en helt nydelig forpakning og har en lekker farge som passer perfekt til høsten. Inneholder mykgjørende ingredienser, vitamin E og er helt fri for parabener.


MERCI HANDY Hand cleasing gel
Hold bakterier unna med Merci Handy effektive hånddesinfeksjon som kommer i en søt og liten forpakning med en herlig duft. Dette er en ting vi jenter alltid bør ha i vesken!


MINUS 417 Foot nourishing cream
Nyt av en avslappende og fuktighetsgivende fotkrem for å ta vare på dine føtter i høst og i vinter. Hydrerer din hud på dybden med en frisk følelse.


GLAM OF SWEEDEN Micellar extra-gentle cleansing wipes
Renseservietter fult opp med oppfriskende micellarvann som fjerner sminke og smuss på 1-2-3! Kommer i en smart forpakning og passer alle hudtyper.