nailNeglelakkfjerneren her, O.P.I neglelakk her og negleforsterkeren her.naiilsAltså, ser dere hva jeg har klart?! Neglene mine har blitt kjempe lange, og ikke minst sterke etter rundt tre uker med Evelin cosmetics, diamond hard and shiny nails. Jeg har prøvd det meste som skal hjelpe, men det var ikke før jeg ble anbefalt denne fra eBay at jeg virkelig fikk se effekt. Neglene mine har alltid knekt, fliset seg opp og sett helt jævlige ut,- men som dere kan se på bilde så er de på god veg til å bli skikkelig bra! Nå er de faktisk lange, sterke og tåler det meste før de takker for seg. Jeg har dessverre ikke tatt før bilde, men søk opp flisete negler på google så får du se hvordan de så ut før ;-)


For å få neglelakken til å fungere optimalt, må du sørge for at neglene er rene. Dytt neglebåndet ned, og bruk en god neglelakkfjerner for å fjern alt smuss, fett og rester av annen neglelakk. Når du gjør dette så holder den nye neglelakken mye lengre. Jeg bruker neglelakkfjerneren fra makeup mekka,- den er superbra! Når du har gjort dette begynner du behandlingen. På dag en og to påfører du to strøk av negleforsterkeren og lar den tørke skikkelig. Den tørker nokså fort, men har du det travelt kan du holde neglene under iskaldt vann i noen sekunder,- for da tørker den kjappere. På dag tre fjerner du alt, og legger to nye lag. Fortsett slik i 2-3 uker, og jeg kan love deg at du ser forskjell! For å opprettholde resultatet bruker du negleforsterkeren som base. På bildet som er lagt ved har jeg lagt et tynt lag med Eveline først, før jeg har avsluttet med O.P.I i fargen tickle my france-y. Lykke til ♥