//Innlegget inneholder annonselenker

herrer
1. Kan menn få nok gensere? Denne ribbestrikkede genseren fra New Look falt virkelig i smak! 2. Daniel Wellington klokka er så flott å se på, og den passer til en hver mann! Du finner den her 3. Her i huset er lommebok og deksel til telefon et kjedelig tema, men en fint ting å ønske seg til jul! 4. Stormkjøkken er den perfekte gaven for menn som liker friluftsliv. Kvalitetssikkert, og en gave som holder seg utrolig lenge! Du finner stormkjøkkenet her 5. Fiskestang fra Abu Garcia her
6. Skikkelig jakke er et must! Det er få menn som »kler seg etter været»,- men med denne vind- og-vanntette jakken fra Àhkká er de good to go 7. Torgeir er vanskelig når det kommer til sko, men dette paret fra Ecco har fulgt han i årevis. De er verdt hver eneste krone, og ser like bra ut selv etter tre år. Du finner de her!

julegave1
1. Sengesett slår aldri feil, og dette i vasket lin er såå fint! Du finner det her 2. Dette ullundetøyet fra Kari Traa er superdigg, og holder seg fint i lang tid så dette er virkelig en investering. Du finner genseren her og buksa her 3. Skikkelige gummistøvler er et must, og disse fra Ilse Jacobsen er så fine! 4. Veske i signaturmønster fra By Malene Birger i ekte skinn. Den er foret innvendig med reim for nøkler, og selges med avtagbar toalettmappe. Du finner den her 5. Stilig skjærebrett i marmor og tre 6. Denne råkule lampefoten passer perfekt på nattbordet, eller på skrivebordet! Du finner den her 7. Jeg er en sucker for voluspa sine duftlys, og denne tre-packen er midt i blinken! Jeg har hatt mitt duftlys i ett år nå, men det er fortsatt igjen brennetid. 8. O.P.I sine neglelakker er gull verdt på travle dager. De tørker fort, og er faktisk en av få neglelakker som holder seg på neglene i lang tid. O.P.I Cant be beet finner du her 9. Vi jenter får ikke nok av øyenskygge, og dette palettet fra Mac Factor er et must. Superherlige farger, som legger seg fint på øyelokket!