//Sponset

d dsJeg kan se at flere av dere er innom det gamle innlegget mitt om min personlige almanakk. Det er så morsomt at dere henter inspirasjon, og spør etter forsiden jeg har benyttet meg av! Jeg bruker min personlige almanakk hver dag, og her skriver jeg alt i fra dagens gjøremål, ukens middager og hva jeg har fullført av aktiviteter. Det som er så fint med personlig almanakk er at du kan designe den akkurat som du vil, slik at den passer hverdagen din til punkt og prikke. Og er du like glemsk som meg, så er det mulighet for å plotte inn personlige bursdager slik at du ikke glemmer når dine fine skal feire år, og er du opptatt av navnedager er dette den perfekte almanakken for deg! Uten om dette er almanakken super i hverdagen, for du slipper å huske hva du skal til en hver tid hvis du er flink til å skrive opp hva du har planlagt. Det er ofte jeg glemmer hva jeg skal, men da kan jeg bare ta en titt i almanakken min :-)


Men hey! Nå har du mulighet til å vinne et gavekort! I samarbeid med personlig almanakk skal jeg dele ut et gavekort til en heldig leser! Kommenter med navn og mail-adresse, og jeg trekker vinneren om noen dager! For å øke sjansen kan du følge personlig almanakk på facebook, instagram og snapchat @pers_almanakk. Lykke til ♥