Voluspa sine duftlys har jeg blitt avhengig av. De lukter utrolig godt, varer veldig lenge og er fine som pynt. Dette lyset har jeg faktisk hatt i ett år nå, og det var ikke før nå det ble tomt. Så til prisen å være, varer de veldig lenge i forhold til mange andre duftlys! Du finner voluuspa duftlys her (ad).


Batiste sine tørrshampoen har vært en favoritt i flere år, så da de kom ut med ny kolleksjon måtte jeg prøve ut denne for styling. Den holder håret på plass, gir god hold og er perfekt for deg med tørt hår. Dette var bare en prøve, men jeg kommer garantert til å kjøpe inn en i full-size. Denne finner du hos Vita og H&M.


NYX sin consealer har bra dekkevne, og jeg benytter meg av denne hver dag. Dessverre er det lite i beholderen, så du er nødt til å kjøpe produktet ofte. Etter at denne ble tom, har jeg bestemt meg for å prøve den i fargen ″green″, for å se om den dekker bedre rødhet en denne i fair. NYX finner du blant annet på H&M og douglas.no


Eveline negleforsterker fra eBay har blitt en fast følgesvenn. Denne påfører jeg ett strøk av i to dager, før jeg fjerner den på dag tre, også begynner jeg på nytt. Denne styrker neglene mine, og holder de lange uten at de knekker. Du finner negleforsterkeren her, og tips til hvordan du får sterkere negler kan du lese her.


Rituals sine produkter er ren luksus! Denne dusjkremen lukter mild og søt kirsebærblomst, mykgjør huden og produktet varer lenge i forhold til prisen du betaler. Skrubben som følger med produktet er også et must! Rituals får du kjøpt hos douglas.no og i deres butikk.