// Sponset av Happybox.no

På torsdag mottok jeg min første boks fra HappyBox.no. Dette er et fantastisk konsept som sender ut 5-8 fullsize produkter, hvert kvartal. I denne boksen fikk jeg tilsendt shampoo og balsam med arganolje fra Skin technologies, hårolje fra Chia, deodorant fra Sanex som er min favoritt fra før, en all over moisture balm fra Beauty Made Easy, fuktighetsgivende maske fra Skin Technologies, en neglelakk fra Uslu Airlines og for ikke å glemme de 14 ulike duftene fra Commo! De lukter utrolig godt alle sammen, men min største favoritt ble nummer 07, Luna. De forskjellige luktene passer til en hver tid, og når du får duften på kroppen føles det som ren luksus ♥ Commo sine parfymer kan blant annet kjøpes på vakker.no, og beautybrands.no, og jeg kan virkelig anbefale de 14 forskjellige parfymene!

Bestiller du HappyBox nå i januar får du 50% avslag, der prisen ligger kun på 249kr for første levering. Det er alltid gratis frakt, og jeg kan love deg at du ikke blir skuffet! Les mer, og bestill HappyBox her ♥