//Produktene er sponset av Glossybox.no

Hurra for ny måned! Det betyr en ny glossybox, og denne måneden har de lagt fokuset på kjærlighet. Mars er fylt til randen med  flotte datoer, blant annet den internationale kvinnedagen, vaffeldagen og ikke minst; det er snart duket for sommertid! Det skal bli så deilig med sommer og sol, og jeg ser så frem til den dagen vi drar frem grillen, legger håndkle på verandaen og nyter solen fra morgen til kveld. I denne esken fulgte det med en masse herlige produkter, og jeg har snart tømt to av fem. Mudmasken og hårmasken falt virkelig i smak- huden ble babymyk, og håret har fått en ny glød, og det kjennes ut som det er nyklipt. HERLIG! Les mer og bestill glossybox her ♥

MUDMASKY Facial detox purifying recover mask 
Ansiktsmaske med naturlige ingredienser som marokkansk leire. Den gir en dyp rengjøring samtidig som den fukter og balanserer ph-verdien. Påfør et tynt lag på ren hud og skyll av når den har tørket.


JEANNE ARTHES L’eau de rose 
En fullsize parfume fra det franske parfymehuset Jeanne Arthes. Duften er feminin, fresh og sofistikert. Perfekt for denne kjærlighetsmåneden!


PICK AND PINCH Eye lash curler rose copper
Ergonimisk vippetang designet med en spesiell vinkel tilpasset alle øyefasonger. Silikongummi puten gir et skånsomt trykk som lager en naturlig bue på vippene. Dine øyevipper vil forbli i en perfekt bue hele dagen.


PALMOLIVE Feel glamorous deodorant 
Deodorant med en frisk og fruktig duft som virker pleiende på huden. Den beskytter mot lukt og svette i 48 timer. I tillegg har den en knallrosa drakt som passer perfekt for alle Glossies ♥


HELLO HAIR Hårmaske
Oljebasert hårmaske som passer til alle hårtyper, til og med for deg med litt fetere hår. Hårmasken inneholder veganske ingredienser, blant annet kokos, mandel og arganolje. Påføres i tørt hår, og skylles ut etter 30 minutter.