Ja, så var det den tiden da… Etter innlegget mitt på fredag gikk det slag i slag frem til søndagskveld, og det er faktisk ikke før nå jeg har hatt sjans til å sette meg ned fremfor PCen. Jeg er i Kongsberg fra mandag til torsdag, så under disse dagene har jeg ikke mulighet for å blogge, og planen min da var å lage forhåndsskrevne innlegg til dere i helgen,- men den gang ei. Har heldigvis ikke full timeplan nå til helga, så jeg håper og tror at jeg kan være litt mer produktiv da. Det er i hvert fall masse spennende som vil skje på bloggen fremover- blant annet en give away dere ikke vil være for uten! Jeg anbefaler dere å følge meg på snapchat @idasv, for der vil jeg annonsere når innlegget publiseres og ikke minst vinneren!

I dag har Torgeir hentet en del pakker for meg, og det er mye spennende fra blant annet Glossybox, eBay og HappyBox som har ankommet. Jeg gleder meg sånn til å teste ut de forskjellige produktene, og produktanmeldelse vil dere få når alt er prøvd! Jeg er nokså sikker på at HappyBox og Glossybox leverer gode produkter, men eBay der i mot er jeg ikke helt sikker på. Jeg har nemlig gått på en liten eBay-smell! Noen produkter er for gode til å være sanne- det skal være sikkert! Mer om dette senere, for nå er det kveldsmat som står for tur :-)