//Sponset av Glossybox.no

Ny måned betyr ny glossybox, og denne måneden har de fokusert på hyllest til årests største høytid og feiring- 17. mai! De har sendt med herlige forberedelseskit med produkter til hele den fantastiske festsesongen, og jeg må virkelig få si at de har truffet spikeren på hodet, igjen! Her snakker vi alt i fra concealer som skal fjerne mørke ringer til en balsam som renser og gir fuktighet og næring. Favoritten så langt må være top coaten til neglene som gjør at neglelakken sitter lengre, uten UV eller LED lampe. Prima for oss som bryr oss over

ELGON Deliwash cleansing conditioner 
En balsam som renser og gir fuktighet og næring på samme tid. Den er skånsom for håret og garanterer null slitasje. Påfør en generøs mengde i vått og og masser forsiktig. La den virke i 1-2 minutter før du skyller ut.


SECHE Seche vive top coat 
En top coat til neglene dine som gjøre at neglelakken sitter lenger! Den gir glans og en sterk overflate akkurat som en gellakk, uten at du trenger UV eller LED lampe. Denne skal påføres på tørr neglelakk.


EMITÈ MAKE UP Millesis active eye light 
Concealer som fjerner mørke ringer og gir deg et våkent blikk. Den har en formula som styrker huden og øker kollagenproduksjonen. Den inneholder ris-rose olje og arnica ekstrakt som aktiverer sirkulasjonen rundt øyet.


PLACKERS Micro mint travel case 
Plackers rengjør mellom tennene og hjelper deg så du får et perfekt og fresht smil. Disse komer i en praktisk forpakning som du kan ha tilgjengelig i håndvesken din. Føres varsomt mellom tennene.


COMODYNES Rens, peeling og selvbruning 
Det ultimate kit med en renseserviett, peelingserviett og en selvbruningsserviett. Ansiktet blir rent med renseservietten. Peelingen gir glød til ansiktet, og fjerner døde hudceller og klargjør huden for selvbruningsservietten.