Ny måned betyr ny glossybox♥ Denne måneden har de mekket skikkelig på selve boksen, og den har allerede blitt satt frem som pynt. Så fin! Ikke nok med at boksen ser smashing ut, men produktene som fulgte med er fantastiske. I denne boksen finner du alt fra Dry shampoo til setting powder, og alt av skikkelig kvalitet- selvfølgelig! Vil du også ha en overraskelse i posten fremover? Bestill din egen glossybox her og motta minimum fem produkter hver måned. Du får det for kun 179kr måneden!

MARIA NILA Style & finish: Dry shampoo
En tørrshampo som fresher opp, gir volum og tar bort den fete følelsen i håret. Den beskytter mot UV-stråling og frie radikaler samt bevarer fargen. Produktet er 100% vegansk og fri for parabener.


THE BEAUTY CROP Glow milk illuminating milk
En highlighter som gir en fuktig, fresh og sunn glød- som om du akkurat har vært i en monsunskur! Den har en fin champagne nyanse som er lett å blande inn og inneholder mykgjørende kokosolje.


BELLAPIERRE Banana setting powder
Løspudder i en gul tone som korrigerer røde toner og jevner ut hudfargen. Et allsidig produkt som du kan bruke til å fikse foundation og concealeren, dekke og som highlighter eller øyenskygge.


HAWAIIAN TROPIC Silk satin protection SPF 30
Solkrem som beskytter og fukter. Den er uten olje og inneholder vitamin C og E. Solkremen er vannavstøtende og trekker raskt inn i huden. Påføres 20 minutter før soling og gir en herlig tropisk duft.


MISSONI Missoni EDP
Parfyme som hyller Missonis kunstneriske visjon. Den er en ikonisk floral og feminin duft som inneholder blant annet pære, sjasmin, sitron og sandtre. Parfumen er tenkt til den tidløse og moderne kvinnen.